VAL DE LIGNE : a hamlet house with barn and courtyard TO RENOVATE

Référence : 2770

55 000

Agent fee charged to the seller

  1. Exclusive
  2. Sold STC
99

Stone house

Property detail VAL DE LIGNE : a hamlet house with barn and courtyard TO RENOVATE

VAL DE LIGNE: 10 minutes driving from LARGENTIERE, a hamlet house of the 18th with a barn, a small courtyard and a small adjoining lot for parking. Total area is of 99m2 in total TO RENOVATE. It consists of 3 cellars on the ground floor with a rainwater tank, a small kitchen, a pantry, a living room, 2 bedrooms, a bathroom with toilet, an independent room, a small veranda and the barn with attic above Without heating. Septic tank.
In a small hamlet, very charming and very quiet, this typical house can be suitable for a complete renovation project (roof included). The entrance to the building is through a porch that opens onto a small semi-covered courtyard allowing access to 3 cellars, one of which includes a rainwater tank.
Through a few steps we access the entrance of the old dwelling, a small veranda and a covered passage to the barn.
The dwelling opens onto a kitchen of 9.6m2 that distributes a few steps higher the first bedroom of 10.82m2 with an antique terracotta tiled floor. From the kitchen we continue to a living room of 10.52m2 and a pantry of 8m2 with access to the a convertible attic above this part.
The living room allows to reach the second bedroom of 12.13 m2, and the bathroom of 5.35 m2 with a W.C. of 2.50 m2.
In the covered passage towards the barn, is located an independent room of 11m2 with ancient terracotta tiled floor. The barn with an attic above offers an additional space of 29.26m2 with a door and a few steps further down to reach the small parking lot.
This  place leaves you the freedom to adapt it to your needs to enjoy the serenity of a preserved environment.

Exterior photos of the property VAL DE LIGNE : a hamlet house with barn and courtyard TO RENOVATE

Interior photos of the property VAL DE LIGNE : a hamlet house with barn and courtyard TO RENOVATE